Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di MALAYSIA !! Hasil dari kejayaan dan sambutan yang luar biasa dari produk kolostrum Alphalipid Lifeline, langkah seterusnya NZ NEW IMAGE telah memperkenalkan satu lagi produk baru yang BAKAL MENGGEGARKAN pasaran Malaysia. SLIM DIET 2 TERBUKTI BERKESAN About Us Slim Diet 2 Hubungi 60132894885 (liza) Email : ameerisya@gmail.com

Thursday, March 25, 2010

CARA MENGAMBIL SD2

Jika berat badan ada sekarang adalah 85 kg dan berat badan ideal anda ialah 70kg, jadi anda memerlukan 70g protein setiap hari. Dalam program ini, anda perlu mengambil 4 gelas SD 2 yang membekalkan 40g protein. Baki 30g protein yang diperlukan hendaklah diambil melalui pemakanan seharian anda.

Setelah mengamalkan pengambilan SD 2 selama 3 hari, pada hari ke-3 anda dikehendaki membuat ujian air kencing pada Ketostix bagi mengetahui samada badan anda telah mula memecahkan lemak pada tahap yang ideal. Sekiranya anda tidak berjaya menurunkan berat badan, anda boleh mendapatkan wang anda semula. Sila berikan Ketostix anda sebagai bukti bahawa anda telah benar-benar mengikuti program SD 2.

WARNA PADA KETOSTIX INDIKASI
Putih Kadar pengambilan karbohidrat terlalu tinggi dan menyukarkan proses pemecahan lemak badan.
Merah Jambu Tahap pemecahan lemak badan yang ideal
Ungu Perlu menambahkan kadar pengambilan karbohidrat dan air masak

No comments:

Post a Comment